De uitgelezen plek om te genieten

Trek erop uit en ontdek deze prachtige streek.

Boek uw verblijf

De Molse Meren en de Kempensche Heuvelrug zijn gekend bij wandelaars en fietsers. Het landschap is gevarieerd, je hebt het dennenbos met open ruimten waar het heidelandschap weer kansen krijgt. In de vele natuurgebieden kan je uitgestippelde wandelingen maken.

Of neem de fiets en bezoek de abdij van Postel. Een bezoekje aan het Zilvermeer met het prachtige witte strand en de mooie speeltuin mag zeker niet ontbreken !

Het gezellige winkelcentrum met restaurants en cafeetjes ligt op 3 km van de woning. Het station van Mol ligt op 2,5 km van de woning, ideaal om de ruime regio te verkennen.

Brochures met het uitgebreide aanbod aan activiteiten liggen in de woning op jou te wachten. Ook wandel- en fietskaarten vind je er terug. Wij zijn gelegen aan fietsknooppunt 4. Online een fietsroute samenstellen kan makkelijk via https://www.vlaanderen-fietsland.be/nl/routeplanner/nodes/city/mol

En neem zeker even halt aan een van de vele horecazaken. Heb zin in een ijsje, een drankje, een snelle hap of een uitgebreid diner? Er wordt voor jou gezorgd!

De IZI travel app op je smartphone loodst je door het centrum langs historisch interessante plekjes. https://toerisme.gemeentemol.be/download.ashx?id=531431

seppe tol

Seppe Tol is een geocache-spel in het Centrum van Mol. Aan de hand van een wandel-GPS of je eigen smartphone en het 'Seppe Tol - krantje' dat je kan downloaden via de website van de toeristische dienst ga je op zoek naar de verloren tol van Seppe.


Toppers in de buurt

Bekijk een kort overzicht van aan te raden zaken in de buurt.

Meer info vragen

De 15 Kapellekes

De Galbergen

Recreatiedomein het Zilvermeer

Port Aventura

Sas 4 toren

Ecocentrum De Goren

De Maat

Abdij Van Postel

De zondagse dierenmarkt

Het Jacob Smits museum

‘t Kristallijn

Pakawipark in Olmen

Bobbejaanland in Kasterlee

Prinsenpark in Retie